sâmbătă, 23 aprilie 2011

O raza din lumina Lui


Potirul Sfant pe masa azi e asezat
si jertfa ta ne aminteste ca tot ce ai indurat Hristoase, pentru noi, ne-a vindecat.
S-a coborat azi Cerul pe Pamant in taina Sfintei liturghii
si ingerul s-a bucurat caci sufletul e fara de pacat
Da-mi pacea cea de sus si implinirea sa pot sa-i bucur pe ai mei
sa imprumut de acolo o lumina... si pentru voi
pornit-am astazi catre tine, aud cantari de dincolo de timp
ramane aici o candela aprinsa pentru tine
sa nu te stingi!

mesajul luminii

"Voi sunteti purtatorii tortei mele. Nu este nicio cale prin care mi-ati putea scapa torta. Acum va cer sa o ridicati sus. Tineti-mi Lumina atat de sus, incat sa poata fi vazuta atat de sus, incat voi sa o vedeti, pentru a putea cunoaste Lumina din care sunteti facuti. Din ce fel de lumina sunteti facuti?
Din lumina pura a lui Dumnezeu, preaiubitilor. Nu exista alta Lumina, in afara de a mea daruita voua pentru a straluci, astfel incat toata lumea sa o vada.
Va puteti inclina in fata gloriei Dumnezeului din voi. Puteti anunta Lumina mea intregii lumi. Daca exista ceva ce trebuie facut, atunci asta este ceea ce trebuie sa faceti. Ne straluciti lumina noastra – si astfel luminati lumea in numele meu si in numele vostru si al Universului.
Chiar si o pata de Lumina lumineaza calea pentru ca altii sa poata merge pe ea. Multi inainteaza cu greu. Acum trebuie sa luminati inimi si sa le insufletiti. Realizati acest lucru, prin faptul ca daruiti bucuria Luminii mele.
Iesiti afara din cochilia pe care ati infasurat-o in jurul vostru. Faceti-va vazuti. Lasati-va Lumina sa straluceasca. Lasati-va Lumina sa fie cunoscuta, asa cum soarele cunoaste ziua."
Traducere de Andreea Florea

2 comentarii: